Unna dig själv en sportresa med fotboll i centrum

Sveriges högsta liga, Allsvenskan, tar slut redan i november. Men däremot är det många andra Europeiska fotbollsligor som pågår för fullt under hela vinterhalvåret. Det bästa tipset för att undvika höstdepression och få ut mer av fotbollsåret är att unna dig själv en sportresa. Åk till Italien och titta på fotboll när den är som allra bäst!

Serie A från augusti till maj

För dig som gillar fotboll och bor i Sverige är italienska Serie A en utmärkt destination. Du får en utlandsresa till ett lite varmare land och med professionell fotboll på schemat. För att få ut det mesta av din resa är tipset att ta hjälp av experter som organiserar fotbollsresor till just Italien. Det är en trygghet eftersom de är proffs på Italien och dessutom vet vilka matcher som är mest intressanta att se på plats.

Upplev både fotboll och kultur

Fördelen med att unna dig själv en fotbollsresa till Italien är att du får mycket för pengarna. Du får inte bara uppleva toppfotboll på några av Europas största arenor utan även lära känna den italienska kulturen. En erfaren arrangör erbjuder trevliga hotell och kan dessutom planera in sightseeing. Du får ett färdigt paket fyllt av fotboll, Italien och upplevelse!