Kanske ishockey är din grej

Ishockey är en utmärkt sport att kombinera tillsammans med andra sporter som exempelvis volleyboll. Idag finns det omkring 194 257 aktiva idrottare inom ishockeyn vilket gör sporten till en av de populäraste i Sverige.

Därför ska du spela ishockey

Det finns flera anledningar till varför du ska börja spela ishockey. För det första är det en rolig sport där du får träna, resa samt tävla tillsammans med dina lagkompisar. Här har du möjligheten till att träffa vänner för livet. För det andra så är ishockey en sport där du får en varierad träning. Du behöver vara stark i kroppen för att klara av tacklingar men du behöver även vara snabb för att hinna i fatt pucken. Är du sugen att testa ishockey kan du handla på nätet och börja redan imorgon.

Shoppa din utrustning online

Vi vet alla hur stressig vardagen kan vara. Jobb, skola och andra måsten tar upp en stor del av dygnets alla timmar. För att ge dig mer tid över till träning kan du shoppa din ishockeyutrustning online. Genom att köpa det du behöver online slipper du åka runt till olika butiker, stå i långa köer samt vänta på din tur för att få hjälp av personalen.